Ulrika Vargtand

Kärlekscoachen

Jag hjälper människor att älska sig själva.
Med ökad kunskap och förståelse för oss själva, våra sinnen och kroppar, kan vi göra kärleksfulla val som gagnar oss själva och vår omgivning.

 

Gå onlinekursBeställ bok
Det är du som gör dig hel

Jag hjälper människor att älska sig själva

Kärlekscoaching

Som kärlekscoach hjälper jag dig att komma i kontakt med dina känslor. Jag lägger stor vikt vid självkärlek. Älskar jag inte mig själv är det lätt att jag vill att någon annan ska fylla ”mina hål/luckor”, att någon annan ska ”komplettera” mig för det jag inte rett ut inom mig själv, i mitt eget känsloliv. Det handlar oftast om rädslor…

Att våga vara

Vi lever i en tid då de allra flesta är upptagna med att ”hålla uppe och visa sin fasad”. Det yttre betyder mer än det inre. De flesta lever utifrån och in istället för inifrån och ut. Om du tar tid till dig själv och känner efter i ditt inre kanske du kommer till insikt om att det är något helt annat du vill göra och uppleva än det du gör idag…

När du vill utvecklas

Jag erbjuder dig

Kärlekscoaching

Jag hjälper människor att älska sig själva genom att coacha dem in till sin självkärlek. Det är en process som behöver ditt absoluta fokus. Jag garanterar dig att du uppnår självkärlek genom mitt skräddarsydda program.

Coaching av par

Oftast är gemenskapen ljuvlig men ibland skaver det, vardagsrutiner kan göra att den gemensamma kärleksupplevelsen går på sparlåga. Närhet och älskog prioriteras inte, relationen vårdas inte längre lika ömt. 

Energimassage & tantrisk massage

Energin behöver flöda fritt i din kropp. Psykiska, traumatiska upplevelser uttrycker sig bl a som värk/smärta men kan vara energiblockeringar. Jag löser upp värk-, smärt- och energiblockeringar. 

Beröringsterapi

Beröring är livsviktigt. Den får oss att känna trygghet, kärlek, bekräftelse och att vi är omhändertagna. Beröring frisätter oxytocin, ”kärlekshormonet” som gör oss avslappnade. 

vi arbetar tillsammans

Workshop & föreläsning

Mina workshops, 1-2 dagar med föreläsningar på olika teman:

 • Tankar & känslor – Påverkar tankarna känslorna eller tvärtom? Kan man styra tankar?

• Speglingar – Vi kan lära om oss själva genom att spegla oss i varandra. Hur då? 

• Självkärlek – Min egen berättelse om hur jag nådda in till min självkärlek. 

Om energi – Vi är alla energier, vad innebär det och hur uttrycker det sig? 

Ulrika Vargtands Bok

“Jag är den jag är”

Bok, "Jag är den jag är" av Ulrika Vargtand

Vem är jag? Vem är jag egentligen? Varför säger jag och gör så där? Är det mina tankar jag tänker eller är det någon annans? Vill jag vara så här? Under större delen av mitt liv hade jag sökt utanför mig själv utan att ha fått de svar jag behövde. Nu insåg jag att det var inuti mig själv svaren vilade. Jag påbörjade en spännande resa in i mig själv genom att utföra en slags egen påkommen terapi som var en blandning av primal- och psykoterapi. Jag agerade både terapeut och klient. Genom att mentalt förflytta mig i tid och rum återupplevde jag händelser i min barndom och uppväxt. Jag kunde förstå varför jag blivit till den jag var, varför jag kände det jag kände, reagerade och agerade som jag gjorde. Genom denna genuint känslomässiga förståelse för det som varit kunde jag välja om; välja hur jag vill vara idag. Jag vågar påstå att jag genomgick en transformation. Efteråt kände jag äntligen en äkta kärlek till mitt unika jag. Det var en frihetskänsla jag saknat och nu kunde omfamna. Jag älskar verkligen mig själv för den jag är.

Ulrika Vargtand DIGITALA KURSER

Gå min kurs online

Min kärlekskurs

Det här är en kurs som kommer att göra dig mer medveten om dig själv, öka förståelsen för dig själv, dina känslor och ditt handlande. I kursen får du de kunskaper som kommer att öppna upp för den kärlek som du bär inom dig, din självkärlek som väntar på att få pulsera i din kropp. Kommer det att bli lätt? Nej, det vill jag inte påstå. Kommer det att bli roligt? Absolut!

Mer om kursen

Kommer du att känna självkärlek direkt när du gått alla moduler i kursen? Jag skulle ljuga om jag säger att visst blir det så. Att börja älska sig själv sker inte från en dag till en annan eller bara ”sådär”. Det krävs övning, övning och återigen övning. Den här kursen kommer att ge dig de verktyg du behöver. Den dag som du går i mål kommer du att erfara en enorm frihetskänsla.