Ulrika Vargtand

Föreläsning | Samtal
Ulrika Vargtand

Föreläsningar

Föreläsning, samtal, möte. Jag är den, jag är. Jag berättar om min egen resa in till mina egna känslor. Från att ha levt ett liv i prestation och ständig självkritik till ett liv i kärlek till den jag är. Jag delar med mig om min övertygelse i:
• Att det finns en mening med våra liv.
• Att det finns en mening med alla de möten vi gör under våra liv.
• Att vi är här för att bli medvetna om oss själva.
• Att vi är här för att uttrycka oss själva genom vår begåvning till våra medmänniskor.
• Att vi alla har en plats och fyller en viktig funktion i livet, det stora livet.

Och störst av allt är kärleken…
“Kärleken är tålmodig och god. Kärleken är inte skrytsam och inte uppblåst.
Den är inte utmanande, inte självisk, den brusar inte upp, den vill inget ont.
Den finner inte glädje i orätten men gläds med sanningen.
Allt bär den, allt tror den, allt hoppas den, allt uthärdar den.
Kärleken upphör aldrig.
Den profetiska gåvan och kunskapen är begränsade och ska förgå, tungotalet ska tystna.
Nu består tron, hoppet och kärleken, och störst av den är kärleken.”

Jag ger föreläsningar och bjuder in till samtal om villkorslös kärlek, helt och hållet beroende på önskemål hos publiken.
Ibland vill publiken enbart lyssna och ta in, ibland vara delaktiga med frågor, ibland tillföra egna upplevelser och erfarenheter. Kärlek är något som vi alla vill ha, vara i, uppleva och som jag väljer att uttrycka det; vibrera i. Men för att kunna uppleva och vibrera i villkorslös kärlek tillsammans med någon annan måste vi alla först uppleva och vara i villkorslös kärlek till oss själva.
Frågan är: Hur kommer vi dit? Vad krävs av mig själv? Vad måste jag göra? Och framför allt hur kan jag göra?
Många frågor som jag under min livstid ställt till mig själv och som lockat fram lika många svar.
Dessa svar vill jag dela med mig till dig, till er.

Mina tjänster
Om Mig, Ulrika Vargtand

Det tog många år innan jag nådde in till min självkärlek. När jag äntligen kände att jag älskade mig själv var det en ljuvlig frihetskänsla. Jag kände mig fri från bedömande och värderingar av mig själv och andra. Min prestationsångest och mitt uppmärksamhetsbehov försvann. Nu brinner jag för att hjälpa människor att älska sig själva.

Coaching

Som kärlekscoach hjälper jag dig att komma i kontakt med dina känslor och nå in till ditt inre jag, din essens, det som verkligen är du. Mitt fokus och mål är att du ska känna en äkta självkärlek till dig själv. För älskar du inte dig själv är det svårt att älska någon annan och tillåta dig själv att bli älskad. Det är lätt att du vill att någon annan ska fylla “dina hål/luckor”, att någon annan ska “komplettera” dig för det du inte rett ut inom dig själv…

Guidning av par

Du lever tillsammans med en partner som du inte riktigt når fram till idag. För flera år sedan valde ni varandra för att ni kände en erotisk attraktion till varandra, ni älskade med varandra och njöt av varandras sällskap. Ni delade skratten och kunde sitta uppe länge och prata om precis vad som helst…

Intuitiv energimassage

Våra kroppar är oerhört intelligenta. De talar om för oss vad vi behöver. Men vi måste lära oss att lyssna. Om du ger din kropp vad den behöver så kommer du att må fantastiskt . Din fysiska del kommer vara i harmoni med din psykiska del, om du lär dig att lyssna på dig själv. Målet är att vara i fullkomlig harmoni… 

Tantrisk massage

Ordet tantra innebär för mig en ”expansion av medvetandet”. Tantra härrör från Asien och är sprungen dels ur hinduismen, även ur buddhismen och går hand i hand med yoga. Kort förklarat så innebär det att genom utmanande yogiska kroppsrörelser, andning och meditation expandera sitt medvetande…

Kram- och beröringsterapi

Många lever ett hektiskt liv i ständig prestation och tar sig kanske inte tid till att stanna upp, slappna av och sjunka in i en lång, mjuk, skön kram. Många lever kanske ensamma och har inte någon att krama om. Andra lever tillsammans med någon men längtar efter att bli hållen av någon annan. Kroppskontakt mellan oss medmänniskor kan vara livsavgörande.

Workshop

Under dagen får du möjlighet att lyssna till ditt inre och söka svar på frågor som är kopplade ditt känsloliv än till det praktiska och din fysiska verklighet. Du kommer i kontakt med din intuition och din själs röst. Jag guidar i enskilda övningar, i parövningar och tillsammans med alla gruppens deltagare.

Föreläsningar

Jag berättar om min egen resa in till mina egna känslor. Från att ha levt ett liv i prestation och ständig självkritik till ett liv i kärlek till den jag är. Jag delar med mig av min övertygelse:
• Det finns en mening med våra liv.
• Det finns en mening med alla de möten vi gör under våra liv.
• Vi är här för att bli medvetna om oss själva.

Kontakt

info@karlekscoachen.se
www.karlekscoachen.se

Sociala medier

Facebook
Instagram

Mottagning

Gävle
ZOOM (digitalt möte)