Ulrika Vargtand

Coaching
kärlekscoaching

Coaching

Som kärlekscoach hjälper jag dig att komma i kontakt med dina känslor och nå in till ditt inre jag, din essens, det som verkligen är du. Mitt fokus och mål är att du ska känna en äkta självkärlek till dig själv. För älskar du inte dig själv är det svårt att älska någon annan och tillåta dig själv att bli älskad. Det är lätt att du vill att någon annan ska fylla “dina hål/luckor”, att någon annan ska “komplettera” dig för det du inte rett ut inom dig själv. 

Oftast handlar det om rädslor; rädd för att bli övergiven, rädd för att inte bli accepterad, rädd för att inte bli uppmärksammad, inte lyssnad på, inte bli tagen på allvar… ja, listan kan göras lång. Du kan aldrig förvänta dig, begära eller kräva något av någon annan som du inte kan ge dig själv. Så i min värld är det en förutsättning att du har kontakt med dina känslor för att du ska kunna leva ett liv i frihet och för att kunna göra egna val med utgångspunkt ifrån dig själv, ingen annan. Enligt mig så har du dina personliga svar, ditt alldeles egna facit, inom dig. Men ibland kanske du inte ställer de frågor vars svar du behöver. Du kommer helt enkelt inte på frågorna. Jag vägleder dig in till dig själv genom mina frågor.

Värderingar & dömande
I min värld är det mycket våra egna, andras värderingar och dömande som är en stor anledning till orättvisor, förtryck, särbehandling och uteslutande. Om vi alla skulle upphöra med att värdera, döma och rangordna allt och alla och i stället bara konstatera så är min övertygelse att vi snabbt skulle uppnå personlig frihet, ökad jämställdhet och leva i en kärleksfullare värld. Min önskan är att få bidra med en ökad medvetenhet om hur företeelser och människor värdesätts och döms i samhället. Jag önskar frigöra tankar och öppna sinnen till att se företeelser och människor för vad de egentligen är i sin essens bortom prestation och göromål.

Tankar
Dina tankar påverkar din vilja, dina handlingar och dina känslor. Du kan lära dig att styra dina tankar så att du inte tillåter dig att påverkas av andras tankar, känslor och projektioner, det som faktiskt inte har ett dugg med dig att göra.

Jag är den, jag är
Att vara mig själv till fullo förutsätter att jag har tillgång till mina äkta och sanna känslor.
Och att jag vågar uttrycka mig själv genom mina känslor.
Då uppfattas jag av andra som autentisk.
Jag är mig själv inifrån och ut.
Det är dit jag som kärlekscoach vill coacha dig.

Mina tjänster
Om Mig, Ulrika Vargtand

Det tog många år innan jag nådde in till min självkärlek. När jag äntligen kände att jag älskade mig själv var det en ljuvlig frihetskänsla. Jag kände mig fri från bedömande och värderingar av mig själv och andra. Min prestationsångest och mitt uppmärksamhetsbehov försvann. Nu brinner jag för att hjälpa människor att älska sig själva.

Coaching

Att tillåta sig coachas av någon kräver tillit; att du känner dig trygg och litar på att jag guidar dig rätt. Vårt första möte ger jag dig möjlighet att känna in mig för den jag är. Efter det beslutar du om du vill coachas vidare av mig. Vi kommer överens om ett antal träffar, tio möten har visat sig vara en bra början och brukar dessutom räcka för de flesta. Vid varje coaching tillfälle ingår det ”läxor”/uppgifter som du ska genomföra till påföljande möte. Det är av stor vikt att du gör dem, då blir resultatet på ditt arbete bättre och processen får bättre styrfart…

Guidning av par

Har den erotisk elden falnat? Har vardagens rutiner tagit ett alltför fast grepp om er båda? Jag coachar er genom mina frågor och olika övningar till att se och känna varandra i en ömsesidig kärlek och nyvunnen attraktion.

Intuitiv energimassage

Energin behöver flöda fritt i din kropp. Psykiska, traumatiska upplevelser uttrycker sig som värk, smärta men kan vara energiblockeringar. Dess löser jag upp och energin kan åter flöda fritt.

Tantrisk massage

Min tantriska massage är en utveckling ur min intuitiva energimassage. Jag öppnar upp kanalerna för den starka livsenergin som inkluderar den sexuella energin. Du kommer att bli totalt närvarande i din fysiska kropp men framför allt i ditt sinne.

Kram- och beröringsterapi

Beröring är livsviktigt. Den får oss att känna trygghet, kärlek, bekräftelse och att vi är omhändertagna. Beröringen frisätter oxytocin, ”kärlekshormonet” som gör oss avslappnade. Ytterligare en effekt av beröring är att den minskar smärta.

Workshop

Jag ger workshops under en eller två dagar, företrädesvis helger. Mina workshops bygger på olika teman som t ex: ”Självkärlek”, ”Speglingar”, ”Tankar & känslor”… fakta och erfarenheter varvas med enskilda övningar, i par och i grupper.

Föreläsningar

Jag ger föreläsningar, både live och digitalt, under cirka två timmar (inklusive frågor) som bygger på olika teman som t ex: ”Självkärlek” – i vilken jag bland annat berättar om min egen resa från hjärna till hjärta, ”Speglingar”, ”Tankar & känslor” m fl.

Kontakt

ulrika@karlekscoachen.se
www.karlekscoachen.se

Sociala medier

Facebook
Instagram

Mottagning

Gävle
ZOOM (digitalt möte)