Ulrika Vargtand

Guidning av par
kärlekScoaching

Coachning för par

Du lever tillsammans med en partner som du inte riktigt når fram till idag. För flera år sedan valde ni varandra för att ni kände en erotisk attraktion till varandra, ni älskade med varandra och njöt av varandras sällskap. Ni delade skratten och kunde sitta uppe länge och prata om precis vad som helst, ni kunde filosofera över än det ena än det andra. Ni valde att flytta ihop och dela era liv med varandra. Ni trivdes och byggde så sakteligen upp en gemensam tillvaro. Förälskelsen övergick till en tryggare och djupare kärlek. Snart var ni inne i en vardagslunk. Idag undrar du över varför du inte längre känner detsamma som då.

Du undrar varför du inte har den erotiska attraktionen kvar. Ni älskar inte med varandra lika ofta. Kanske aldrig. Ni lever sida vid sida varsitt liv. Det gemensamma livet får inte längre ta plats. Hur kunde det bli så här?

Jaaa, du är inte ensam med den känslan och de funderingarna. För att ett förhållande ska vibrera så krävs det ständiga insatser ifrån båda parter. Ett förhållande sköter inte sig självt. För att den erotiska elden ska hållas vid liv så måste den matas med bränsle och syre. Det är så lätt att båda parter börjar ta varandra för givet eller hoppas på att den andra parten ska komma med initiativ till förändring. Alltför många har det så här och fortsätter med att leva sida vid sida tills den dagen då något inträffar.
Jag önskar att det som då inträffar är något som ni båda väljer och vill.

Om det ni vill är att nå fram till varandra igen i ömsesidig kommunikation, ömsesidigt utbyte av känslor och kärlek samt åter mötas i gemensam sexuell njutning så kan jag bidra med att guida er dit. Genom samtal och övningar kommer ni att återupptäcka varandra och väcka nya känslor till liv.

Mina tjänster
Om Mig, Ulrika Vargtand

Det tog många år innan jag nådde in till min självkärlek. När jag äntligen kände att jag älskade mig själv var det en ljuvlig frihetskänsla. Jag kände mig fri från bedömande och värderingar av mig själv och andra. Min prestationsångest och mitt uppmärksamhetsbehov försvann. Nu brinner jag för att hjälpa människor att älska sig själva.

Coaching

Att tillåta sig coachas av någon kräver tillit; att du känner dig trygg och litar på att jag guidar dig rätt. Vårt första möte ger jag dig möjlighet att känna in mig för den jag är. Efter det beslutar du om du vill coachas vidare av mig. Vi kommer överens om ett antal träffar, tio möten har visat sig vara en bra början och brukar dessutom räcka för de flesta. Vid varje coaching tillfälle ingår det ”läxor”/uppgifter som du ska genomföra till påföljande möte. Det är av stor vikt att du gör dem, då blir resultatet på ditt arbete bättre och processen får bättre styrfart…

Guidning av par

Du lever tillsammans med en partner som du inte riktigt når fram till idag. För flera år sedan valde ni varandra för att ni kände en erotisk attraktion till varandra, ni älskade med varandra och njöt av varandras sällskap. Ni delade skratten och kunde sitta uppe länge och prata om precis vad som helst…

Intuitiv energimassage

Våra kroppar är oerhört intelligenta. De talar om för oss vad vi behöver. Men vi måste lära oss att lyssna. Om du ger din kropp vad den behöver så kommer du att må fantastiskt . Din fysiska del kommer vara i harmoni med din psykiska del, om du lär dig att lyssna på dig själv. Målet är att vara i fullkomlig harmoni… 

Tantrisk massage

Ordet tantra innebär för mig en ”expansion av medvetandet”. Tantra härrör från Asien och är sprungen dels ur hinduismen, även ur buddhismen och går hand i hand med yoga. Kort förklarat så innebär det att genom utmanande yogiska kroppsrörelser, andning och meditation expandera sitt medvetande…

Kram- och beröringsterapi

Många lever ett hektiskt liv i ständig prestation och tar sig kanske inte tid till att stanna upp, slappna av och sjunka in i en lång, mjuk, skön kram. Många lever kanske ensamma och har inte någon att krama om. Andra lever tillsammans med någon men längtar efter att bli hållen av någon annan. Kroppskontakt mellan oss medmänniskor kan vara livsavgörande.

Workshop

Under dagen får du möjlighet att lyssna till ditt inre och söka svar på frågor som är kopplade ditt känsloliv än till det praktiska och din fysiska verklighet. Du kommer i kontakt med din intuition och din själs röst. Jag guidar i enskilda övningar, i parövningar och tillsammans med alla gruppens deltagare.

Föreläsningar

Jag berättar om min egen resa in till mina egna känslor. Från att ha levt ett liv i prestation och ständig självkritik till ett liv i kärlek till den jag är. Jag delar med mig av min övertygelse:
• Det finns en mening med våra liv.
• Det finns en mening med alla de möten vi gör under våra liv.
• Vi är här för att bli medvetna om oss själva.

Kontakt

info@karlekscoachen.se
www.karlekscoachen.se

Sociala medier

Facebook
Instagram

Mottagning

Gävle
ZOOM (digitalt möte)