Ulrika Vargtand

Referenser
 coaching & Behandlingar

Mina referenser

Att samtala med Ulrika är som att stå i ett varmt regn, där varje fråga hon ställer, sköljer bort skuggorna inom en. Hennes närvaro känns både omfamnande och skoningslös om vartannat. Som en het sol. Där allting vill bli sett och belyst. Kraften i Ulrika är som en urkraft som blivit förädlad och förfinad till en person som i sin coachning guidar med varsam hand. Tack för vårt samtal! Det öppnade upp för en ny dimension bland mina känslor, som jag grävt ner djupt, mycket djupt. Nu är dörren vidöppen och jag kommunicerar från ett tillstånd av sårbarhet och styrka. Gamla oförätter flyger ut i min kommunikation ibland och jag upplever det både härligt och skrämmande samtidigt, att vara så ren i min ärlighet när jag blir provocerad. Heja mig! vill jag oxå ropa, vilket närmast chockar mig, eftersom jag i större delen av mitt liv strävat efter att kommunicera så att andra ska må bra.
Ulrika är en fantastisk igångsättare!!”
– Stariel André, Göteborg

Fantastiska Ulrika Vargtand har hjälpt mig så otroligt mycket. Hon guidade mig bort från en tillvaro fylld av osäkerhet, dålig självkänsla, livsleda, ångest, initiativfattigdom till en tillvaro fylld av självinsikt, energi, kärleksfullhet, styrka, harmoni, glädje, kreativitet, närvaro. Den största problematiken som jag led av – innan dessa transformerande coaching sessioner drog i gång – var min benägenhet att identifiera mig själv med min diagnos (Bipolär) och detta fick mig att känna mig mindervärdig, oduglig t.o.m mentalt handikappad. Ulrikas kärleksfulla och kloka coachning fick mig att inse att jag faktiskt inte är min diagnos utan snarare en naturlig, vacker, kapabel, kraftfull & känslig själ! Hon såg in i just denna min själ och fick mig att förstå att min benägenhet att se mig själv som sjuk blockerade mig ifrån att leva ut min fulla potential, mitt fulla själsuttryck. Efter endast 6 livsförändrande sessioner så befriades jag från denna blockering. Några månader har gått sedan dess, underbara, magiska, månader och jag är sååå tacksam för att Ulrika svävade in i mitt liv, skakade om mig, fick mig att landa i jätteviktiga insikter som fått mig att möblera om ”feng-shuia” här uppe på hjärnkontoret, att följaktligen se mig själv som frisk! Nu, i skrivande stund, lever jag ut mitt drömliv. Jag ser till att förverkliga mina drömmar och jag har aldrig mått bättre!”
– Piiia Turpeinen, Dalarna

Det var en skön och avslappnande massage. Det kändes som svaga, pirrande strömmar i kroppen som påminner om känslan jag får vid akupunktur. Det häftiga var det stora energipåslaget som kom dagen efter och som höll i sig i flera dagar!”
– Elin Norrgård, Falun

Ulrika började sin massage med att lätt massera mina fötter och trycka på olika punkter på dem. Det kändes oerhört skönt med hennes mjuka händer. Det kändes som en kärleksfull beröring som gjorde mig glad inombords. Massagen fortsatte med lätta, långsamma rörelser längs vader, knän och lår. Det var oerhört avslappnande o kändes lite porlande i benen, som sockerdricka. När Ulrika höll sina händer på mina höfter såg jag inom mig ett ljusgult sken över höfterna (som jag har problem med/ont i ). Ulrika fortsatte på händer o armar. När hon var klar med detta kände jag ett porlande både i armar o ben, en mycket behaglig känsla. När Ulrika masserade och höll sina händer vid mitt huvud såg jag ett lila ljus eller färg i ovandelen av mitt huvud och mitt i min panna en rund liten cirkel med rött inuti. Massagen avslutades med att Ulrika bäddade in mig i en handduk. Jag kände mig totalt avslappnad och samtidigt energifylld.
Jag rekommenderar varmt Ulrikas behandlingar.”
– Mia Ekström, Visby

Att bli vidrörd av andra människor har under en lång tid varit svårt för mig. Men med Ulrika var det något som kom naturligt. Hennes massage var som ett evigt kretslopp av slut och pånyttfödelse. Det gav upphov till ett meditativt tillstånd där jag som kund verkligen fick uppleva mina egna brister, omfamna dem för att slutligen lämna dem. Massagen på ungefär 30-40 min var tidlös och födde tre insikter: öppenhet, lugn o tillit. Förutom att det var en skön beröring o massage så kändes det som att jag ömsade skinn precis som en orm.
Jag kunde känna att jag hade nya färger när jag lämnade massagebordet.”
– Rickard, Säter

Massagen hos Ulrika var en härlig upplevelse från början till slut. Jag slappnade av direkt. Hon har mjuka, varma händer som verkar veta exakt var och hur de ska massera. Jag brukar vara kittlig och därför kan det vara svårt att massera mig, men Ulrika lyckades få mig avslappnad. I början av sessionen upplevde jag att min kropp fick något slags energiöppnande. Det kändes pirrigt i hårbotten, liksom att håret reste sig upp, fast på ett positivt sätt. Dessutom flödade det en vit energi runt min kropp. Trots mycket stress i kroppen fick Ulrikas massage mig totalt avslappnad. Jag hade sovit dåligt under flera nätter men natten efter massagen sov jag gott o länge liksom natten därpå. Jag kan verkligen rekommendera denna behandling.
Ulrika har ett sätt att få en att känna sig bekväm, omhändertagen och närvarande.”
– Linda Goding, Långshyttan

Tack för en fin och givande upplevelse. Du gjorde mig lugn och modig! Jag växte av den fina stunden, kände mig avslappnad och trygg av din beröring. Jag önskar att fler män vågar att uppleva tantra för sin egen skull och sin egen utvecklings skull. Jag tror också att män som har problem med potensen skulle kunna få hjälp hos dig. Jag rekommenderar dig starkt. Tack.”
(Anders, Borlänge)

Det var omtumlande, upprörande, framför allt var det väldigt annorlunda. Jag har fått massage många gånger tidigare men aldrig en sådan här massage! Det hände massor av konstiga och spännande saker inuti mig. Det bubblade, liksom stack eller pirrade som i något som flöt omkring i bröstet, hjärtat och ner mot könet. Det som du sa är den sexuella livsenergin. Ärligt så blev jag lite rädd. Men det var också väldigt skönt. Först kände jag dina händer. Sen var det som om de försvann och jag kände bara det som hände inuti mig. Jag var nog lite förvirrad efteråt. Den pirrande känslan satt i resten av dagen och jag kände mig bara så nöjd. Tack. Verkligen tack. Jag kommer gärna tillbaka.”
– Peder, Falun

Mina tjänster
Om Mig, Ulrika Vargtand

Det tog många år innan jag nådde in till min självkärlek. När jag äntligen kände att jag älskade mig själv var det en ljuvlig frihetskänsla. Jag kände mig fri från bedömande och värderingar av mig själv och andra. Min prestationsångest och mitt uppmärksamhetsbehov försvann. Nu brinner jag för att hjälpa människor att älska sig själva.

Coaching

Att tillåta sig coachas av någon kräver tillit; att du känner dig trygg och litar på att jag guidar dig rätt. Vårt första möte ger jag dig möjlighet att känna in mig för den jag är. Efter det beslutar du om du vill coachas vidare av mig. Vi kommer överens om ett antal träffar, tio möten har visat sig vara en bra början och brukar dessutom räcka för de flesta. Vid varje coaching tillfälle ingår det ”läxor”/uppgifter som du ska genomföra till påföljande möte. Det är av stor vikt att du gör dem, då blir resultatet på ditt arbete bättre och processen får bättre styrfart…

Guidning av par

Har den erotisk elden falnat? Har vardagens rutiner tagit ett alltför fast grepp om er båda? Jag coachar er genom mina frågor och olika övningar till att se och känna varandra i en ömsesidig kärlek och nyvunnen attraktion.

Intuitiv energimassage

Energin behöver flöda fritt i din kropp. Psykiska, traumatiska upplevelser uttrycker sig som värk, smärta men kan vara energiblockeringar. Dess löser jag upp och energin kan åter flöda fritt.

Tantrisk massage

Min tantriska massage är en utveckling ur min intuitiva energimassage. Jag öppnar upp kanalerna för den starka livsenergin som inkluderar den sexuella energin. Du kommer att bli totalt närvarande i din fysiska kropp men framför allt i ditt sinne.

Kram- och beröringsterapi

Beröring är livsviktigt. Den får oss att känna trygghet, kärlek, bekräftelse och att vi är omhändertagna. Beröringen frisätter oxytocin, ”kärlekshormonet” som gör oss avslappnade. Ytterligare en effekt av beröring är att den minskar smärta.

Workshop

Jag ger workshops under en eller två dagar, företrädesvis helger. Mina workshops bygger på olika teman som t ex: ”Självkärlek”, ”Speglingar”, ”Tankar & känslor”… fakta och erfarenheter varvas med enskilda övningar, i par och i grupper.

Föreläsningar

Jag ger föreläsningar, både live och digitalt, under cirka två timmar (inklusive frågor) som bygger på olika teman som t ex: ”Självkärlek” – i vilken jag bland annat berättar om min egen resa från hjärna till hjärta, ”Speglingar”, ”Tankar & känslor” m fl.

Kontakt

ulrika@karlekscoachen.se
www.karlekscoachen.se

Sociala medier

Facebook
Instagram

Mottagning

Gävle
ZOOM (digitalt möte)